7 Haziran 2016 Salı

32. Haftamızda Sürpriz Baby Shower Partimiz

Uzun bir aradan sonra hepinize merhaba,


Surprizlerle dolu bir haftasonu geçirdim. Sevincimi, heyecanımı hala yaşıyorum diyebilirim. 

Beni tanıyanlar bilirler. Güzel anları, güzel şeyler sevdiklerimle paylaşmak için an kollarım. 

Düğünümden sonra bebek beklediğimizi öğrendiğimde tüm ilgim doğal olarak oğluma yöneldi. Ve bu süreçte en çok yapmak istediklerimin arasında "bebeğimizi (heyecanla) bekliyoruz" nam-i diger baby shower partisiydi. Ama bir türlü gerçekten harekete geçip organizasyona girişememiştim.

Fransa'ya yeni yerleştiğimden ve büroksi işlerinin karmaşıklığından nisan ayındaki istanbul planım suya düştü. Üstüne önce annemin, sonra babamın sağlık problemlerinde yanlarında olamamam-hormonlarımın alt üst olduğu bu dönemde- motivasyonumu iyice kırdı. Ramazanın da girecek olmasıyla tamamen rafa kaldırmıştım baby shower fikrini. 


Derken cumartesi günü bir süprizle karşılaştım.:) 



Başta babanemiz, halamız ve elbette babamız meğer haftalardır süpriz bir baby shower partisi için hazırlanıyormuş. 32. Haftamızı geride bıraktığımız gün müthiş bir süprizle sevindirdiler bizi. Ben de oğlum da çok şanslı olduğumuzu bir kez daha anladık. 





Baby shower son zamanların trendlerinden. Bazılarına saçma, abartı, ya da gereksiz gelebilir. Ama bence en güzeli en mutlu olduğumuz, bizim için önemli anları sevdiğimiz insanlarla paylaşmak, geleceğe güzel anılar biriktirmek için bulduğumuz her fırsat değerlendirilmeli. Kutlamanın adı her ne olursa olsun asıl kutladığımız şeyin güzel duyguları paylaşmak olduğu her an çok özel bir şekilde değerlendirilmeli. 


  
Ben hamileliğimin en güzel anlarını yaşadım. Oğlumun bizi seven, bize değer veren insanların arasına geleceğini gördüm. Heyecanımı paylaştım. Duygulandım. 

32+2 olduk bugün. Giderek mutlu sona yaklaşıyoruz. Dilerim bu güzel duyguyu isteyen herkes yaşasın. 

Buyrun size birkaç fotoğraf. Baby shower yapmayı düşünenler için belki fikir olabilir. Ama en güzeli kendinizin değil, bunu sizin için yapacak güzel kalpli insanlar biriktirmek. 

Sevgiyle, 

Melek