25 Mart 2016 Cuma

Motifli Bebek Battaniyesi Yapımı

Merhabalar,

Öncelikle Ripple Bebek battaniyemin yapımına göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı hepinize çok teşekkür ederim. Biraz fazla mı resmi oldu ne :)) Bu arada battaniyem 80 cm'de kaldı. Son 40 cm daha var. Bir gazla bir haftada bitecek inşallah :))

Güzel yorumlarınız ve ilginiz beni çok sevindirdi. Video işi biraz zahmetli ama bir o kadar da keyifli :) 

Tığla tanışmam çok eski değil. Yani aslında ben de acemi sayılırım. Küçüklükten zincir çekmeyi bilirdim, bir de tığ tutmayı. Tığı da güzel tuttuğum söylenemez zaten. İşaret parmağım ip dolamaktan yamulacak yakında:) Oysa parmağına ipi benim gibi dolamayıp ipi serçe parmağından süzdürenler var ki, çok estetik duruyo :) siz siz olun öyle örmeye alışın :p 

Ne diyordum, ben de tığ işinde yeni sayılırım. Bir model yapacağım zaman ilk başvuru kaynağım öncelikle pinterest ve elbette youtube oluyor. Videoları dikkatle izleyip, bir kaç sökmeden sonra modeli ancak çıkarabiliyorum. En büyük sorun da türkçe kaynak eksikliği. Youtube'da zaten nasıl yapıldığını anlatan bir çok video varken benim de bu acemi halimle video çekme isteğim de tam da buradan geliyor. :) 

Lafı fazla uzatmadan bir kaç kişinin ilgi ve isteği üzerine oğlum için mavili, kuzenimin bebeği için de pembesini ördüğüm motifli bebek battaniyesinin yapımına geçelim. Motif eklemeleri için biraz beklemeniz gerekecek. En kısa zamanda onu da paylaşacağım.

Videoda bahsettiğim Seher Hanım'ın instagram sayfası @sehersaris. İnstagram kullanıcılarının ve örgüye merakı olanların zaten takip ettiği bir isim. İlginizi çekebilecek oldukça model var sayfasında.

Video işini pek sevdim ben. Bu arada sponsorum sevgili eşim su şişesinden kurtardı beni:)) şimdilik bir sistem kurduk gibi :))

İnstagram takipçilerim sizlere sesleniyorum: sayfamda yapımını paylaşmamı istediğiniz şeyleri söylerseniz sıradaki video konusunda bana yardımcı olmuş olursunuz:)

Lafı fazla uzatmadan videolara geçelim:) şimdiden yapacak olanlara kolay gelsin!

Yorumlarınızı bırakırsanız çok sevinirim. 

Sevgiler

Melek
Çiçekli motif 1


Çiçekli motif 2



Çiçekli motif 3



Kare motif 1 



Kare motif 2



Kare Motif 3